Olen 53-vuotias vantaalainen.

Yli 30-vuotta taidetta tutkinut, itseopiskellut ja omaan suuntaan kulkenut.

Ensimmäiset 10-vuotta tein kokeiluja eri tekniikoilla. Öljyvärejä, akvarellia, pastellia, kyniä. Veistoa savesta puuhun. Hieman metallivaluja, lasitöitä ja hopeakoruja.

Seurasi muutaman vuoden tauko ja sitä seurasi nopeassa rytmissä iso joukko Helsinki-aiheisia öljyvärimaalauksia. Niissä on hieman vaihtuvalla maalaustyylillä katunäkymiä historiallisesta nyky Helsinkiin. Nämä työt olivat esillä useassa yksityis- ja yhteisnäyttelyssä. Lisäksi kuuluin kahteen amatööri-taideseuraan.

Jälleen usean vuoden tauko, minkä tuloksena syntyi ajatus yhdistää ne asiat, jotka eniten kiinnostavat.
Nimittäin taide- ja perinnekulttuuri ja varsinkin tekninen laitekulttuuri. Tekniikan insinöörinä koneet kiinnostavat ja vanhat laitteet ovat hyvä perspektiivi nykyisille i- ja e-tuotteille.

Tavoitteeni ovat kahtaalla. Olen tehnyt julisteluonteisia töitä valokuvan, kuvankäsitelyn ja kuvatulostuksen keinoin. Niitä kutsun esinemuotokuviksi. Niiden tarkoituksena olisi olla visuaalisina kiihokkeina ja tuoda
esille yksinkertaisenkin esineen ajaton kauneus. Toisaalta haluan tutkia ihmisen suhdetta vanhaan tekniikkaan ja sen muovaamaan ympäristöön lähinnä öljymaalauksen keinoin.

Nyt valmiina olevat työt ovatkin toivottavasti vasta alkua ja harjoituksia tulevan eläkeajan uuteen "ammattiin".

 

etsintakuulutus
02.06.2010 | LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA | ETUSIVULLE | PALAUTE LOMAKE | TAKAISIN ESITTELYSIVULLE |